Popular Post

Posted by : Ayasaki Rem Aug 18, 2013

Question 1 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - River Gate
Question 2 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Event City
Question 3 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Pixu Palace
Question 4 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Wedding Tool
Question 5 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Fine Orb
Question 6 - Which item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Bless Box
Question 7 - Which building can enhance base defense?
Answer - Hall of Loyalty
Question 8 - For the Alchemy labs, at what rank can Faction Members obtain the special Vitality +15 scroll?
Answer - 4 Stars
Question 9 - At what level in the Alchemy Labs can a player buy a +30 Vit scroll?
Answer - 8 Stars
Question 10 - Which Item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Limited Bag

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © The Thing That I Want To Share For You - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -